Dakpannen leggen Apeldoorn

Dakpannen leggen Apeldoorn Deventer Amersfoort

Hendriks Dak & Geveltechniek voor leveren en plaatsen dakpannen

Voor nieuwe dakpannen leggen of vervangen in de regio’s Amersfoort Apeldoorn Deventer moet u beslist informeren bij dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn. Als gecertificeerd dakdekker kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van pannendaken. Naast een vaste all-in prijs ontvangt u bij ons bovendien op alle door ons verrichte dakwerken standaard een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar. Dat is wat wij bij Hendriks Dak & Geveltechniek noemen wonen zonder zorgen.

Transparante begroting en werkwijze dakpannen leggen

Wanneer u met ons contact opneemt met een hulpvraag voor dakpannen leggen komen wij altijd eerst bij u langs om exact in kaart te brengen wat uw wensen zijn. Tijdens ons gesprek zullen wij ook zaken aan de orde brengen als dakramen, dakkapellen en isolatie met het oog op de komende energietransitie. Daarna gaan onze mensen het dak op om te zien wat de huidige conditie van uw dak is en om metingen te doen. Dit kan één uur duren, omdat wij willen onderzoeken wat de status van het dakbeschot, de panlatten, schoorsteen, dakgoten en loodslabben is. Ontdekken wij problemen die onze werkzaamheden kunnen bemoeilijken, dan brengen wij deze in kaart en maken wij hier foto’s van.

Zoals bovenstaand aangegeven kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van dakpannen leggen. Onze gecertificeerde dakdekkers kunnen voor u de oude dakpannen en pannenlatten verwijderen en afvoeren. Ook kunnen wij indien gewenst de inkoop verzorgen van de nieuwe dakpannen, nokvorsten en het dakbeschot. Omdat wij bij leveranciers het hele jaar dakpannen en overige materialen afnemen bent u vaak goedkoper uit dan wanneer u rechtstreeks bestelt. Voordat onze dakdekkers beginnen met dakpannen leggen wordt altijd damp doorlatende folie geplaatst over het gehele dak. Daarna worden de panlatten geplaatst en begonnen met dakpannen leggen, het bevestigen van nokvorsten en de kantpannen.

Ook na nieuwe dakpannen leggen altijd dakinspectie contract afsluiten

Veel aandacht besteden onze mensen bij bestaande woningen aan de kwaliteit van de loodslabben, kwaliteit voegen schoorsteen en de dakgoten. Ons uitgangspunt is dat uw dak, uitgezonderd calamiteiten zoals een zware storm, voor lange tijd in topconditie blijft. Wel adviseren wij u om altijd een dakinspectie contract af te sluiten waarmee u kunt aantonen er alles aan gedaan te hebben om uw dak in topconditie te houden.

Voor een vrijblijvende maatwerk offerte nieuwe dakpannen leggen in de regio Apeldoorn, Amersfoort en Deventer komen wij graag naar u toe. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact

Overzicht diensten