Dakpannen leggen

Dakpannen leggen inclusief isoleren voor all-in prijs

Vraag daarom altijd een maatwerk offerte bij ons dakdekkersbedrijf aan

Mogen wij ons even aan u voorstellen. Hendriks Dak- en Geveltechniek Apeldoorn is een gecertificeerd allround dakdekkersbedrijf, dat gespecialiseerd is in zowel platte- als hellende daken. Of het nu gaat om een nieuwe bitumineuze dakbedekking of dakpannen leggen maakt ons niet uit.  Tevens hebben wij ons ook gespecialiseerd in geveltechnieken. U moet dan denken aan werkzaamheden als dak- en gevelreiniging, het impregneren van pannendaken en gevels, graffiti verwijderen en het coaten van dakpannen. Kortom voor alle werkzaamheden die te maken hebben met daken en gevels belt u Brian Hendriks van Hendriks Dak- en Geveltechniek. U weet dan snel wat bijvoorbeeld de complete kosten voor dakpannen leggen inclusief isoleren zijn, want bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak- en Geveltechniek werken wij met maatwerk offertes die gebaseerd zijn op de actuele conditie van uw dak. Laten wij u een voorbeeld geven hoe wij te werk gaan.

Hoe komt een maatwerk offerte dakpannen leggen tot stand?

Wanneer u telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt, omdat u graag een indicatie wilt hebben wat de kosten zijn voor dakpannen leggen krijgt u eigenaar Brian Hendriks aan de lijn. Omdat Hendriks Dak- en Geveltechniek een gecertificeerd dakdekker is werken wij met maatwerk offertes. Om een maatwerk offerte op te kunnen stellen zal Brian met u op locatie een afspraak willen maken. Hij zal dan onderzoeken of dakpannen leggen inderdaad nodig is. Het komt regelmatig voor dat dit namelijk niet het geval is. Mocht dakpannen leggen wel aan de orde zijn, dan zal hij de afmetingen van het dak in kaart brengen. Tevens zal hij controleren of panlatten en delen van het dakbeschot vervangen moeten worden. Met het oog op de komende energietransitie adviseren wij u om gelijktijdig uw dak te laten isoleren. Dit zorgt voor een forse besparing van uw energiekosten. Bovendien kunt u nu in aanmerking komen voor aantrekkelijke subsidies bij de overheid. Is alles in kaart gebracht, dan ontvangt u een maatwerk offerte waarin alle investeringskosten zijn opgenomen. Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt een planning gemaakt wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen voor dakpannen leggen inclusief isoleren? Neem dan telefonisch contact op met Brian Hendriks en raadpleeg de rubriek contact

Overzicht diensten