Dakpannen reinigen en impregneren Arnhem Zwolle

Een nieuwe en schone uitstraling voor uw dak

Door de invloeden van het weer kan er op uw dakpannen snel vuil en aanslag ontstaan. Mossen, algen en ophopingen van bladeren hebben vrij spel en zijn beslist geen verfraaiing van het dak.

Laat daarom uw dakpannen reinigen en impregneren door Hendriks Dak en Geveltechniek. Door onze jarenlange ervaring en gecertificeerde specialisten zal uw huis weer de uitstraling krijgen die het verdient.

Werkwijze dakpannen reinigen en impregneren

Het dakpannen reinigen en impregneren wordt gedaan met behulp van de SteamPLUS®. Door deze geavanceerde technologie zullen uw dakpannen weer stralen als nooit tevoren. Nadat de dakpannen nauwkeurig zijn schoongemaakt, zullen de dakpannen worden geïmpregneerd met een beschermende coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw dakpannen worden beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Weer en wind zullen voor uw dak geen schijn van kans meer hebben.

Onze gecertificeerd dakenspecialisten staan voor u klaar in de regio’s Apeldoorn, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. We hebben er bewust voor gekozen om ons werkgebied zo overzichtelijk mogelijk te houden zodat we in geval van calamiteiten snel ter plaatse kunnen zijn. Bovendien kunt u Hendriks Dak en Geveltechniek 24/7 bereiken.

Dakpannen reinigen en impregneren met SteamPLUS®

Hendriks Dak en Geveltechniek gebruikt voor het dakpannen reinigen en impregneren de SteamPLUS®. Met behulp van deze geavanceerde technologie is het niet nodig om chemicaliën te gebruiken bij het dakpannen reinigen en impregneren. Deze schadelijke chemicaliën zouden normaal gesproken in de natuur belanden en dat is wat we willen voorkomen.

De SteamPLUS® werkt met stoom op een temperatuur van 150° en een werkdruk tot wel 250 BAR. Door deze krachtige technologie wordt er afgerekend met mossen, algen, aanslag en vuil.

Contact opnemen Hendriks Dak en Geveltechniek

Voor dakpannen reinigen en impregneren werken wij met op maat gemaakte offertes. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent qua kosten.

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen voor dakpannen reinigen en impregneren? Neem vandaag nog contact met ons op via 024-202 26 69 of stuur een e-mail naar info@hendriks-dak-en-geveltechniek.nl.