Dakpannen vervangen Apeldoorn

Dakpannen vervangen Apeldoorn Deventer Amersfoort

Kies altijd voor een regionale dakdekker Apeldoorn die gecertificeerd is

Bij veel dakdekkersbedrijven krijgt u te maken met behoorlijk lange wachttijden voordat zij u kunnen helpen. Zeker wanneer u een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit de eigen regio wilt inhuren voor dakpannen vervangen. Dit probleem heeft u dankzij onze efficiënte werkwijze vooralsnog niet bij Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn. Binnen het verzorgingsgebied van Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn wordt u snel door een van onze gecertificeerde dakdekkers geholpen. Dit is mogelijk, omdat wij als het ware bij u om de hoek wonen. Zeker wanneer er slechts enkele dakpannen vervangen moeten worden kunt u door onze ervaren allround dakdekkers zeer snel geholpen worden.

Alle dakpannen vervangen van een dak in de regio Apeldoorn?

De levensduur van een dak hangt af van het materiaal waar de dakpannen van gemaakt zijn. Globaal kan gesteld worden dat dakpannen 60 tot 80 jaar meegaan. Wanneer u ons benadert voor dakpannen vervangen in de regio Apeldoorn, dan vragen wij vrijwel altijd hoe oud de dakpannen van uw woning zijn. Blijken de pannen slechts 30 tot 40 jaar oud te zijn, dan zullen slechts enkele dakpannen vervangen moeten worden. Omdat met zekerheid vast te kunnen stellen maken wij eerst een afspraak met u op locatie, zodat wij kunnen onderzoeken wat de werkelijke status van uw pannendak is.

In de meeste gevallen hoeven wij niet alle dakpannen te vervangen. De oplossing is aanmerkelijk goedkoper. Wij stellen voor om uw dakpannen eerst te laten reinigen en daarna te controleren op breuken. De gescheurde / beschadigde dakpannen worden dan eerst door onze dakdekkers vervangen. Wanneer dat gebeurd is worden alle dakpannen voorzien van een nieuwe coating laag. Hierdoor lijkt uw dak weer als nieuw en kunt u vele jaren zonder problemen gebruik maken van uw pannendak.

Moeten alle dakpannen vervangen worden?

Heeft u te maken gehad met ernstige stormschade of is de status van uw dak zo slecht dat alle dakpannen vervangen moeten worden? Dan komt eigenaar Brian Hendriks altijd eerst onderzoeken wat de conditie van uw dakbeschot en de panlatten is. Dit is belangrijk, want we moeten wel zeker weten dat uw dakbeschot en panlatten nog 80 jaar zonder problemen mee kunnen gaan. Is dat niet het geval dan zal een deel van het dakbeschot en de panlatten vervangen moeten worden voordat tot dakpannen vervangen wordt over gegaan.

Moeten de dakpannen vervangen worden van uw dak in Apeldoorn?

Wij komen graag bij u langs om u een maatwerk all-in offerte aan te kunnen bieden, nadat wij de huidige conditie van uw pannendak hebben onderzocht. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact

Overzicht diensten