Dakplaten huizen carports

Dakplaten huizen carports bedrijfshallen magazijnen

Ook voor montage sandwichpanelen belt u Hendriks Dak en Geveltechniek

Voor het plaatsen van isolerende dakplaten huizen carports voor duurzaam gebruik op bedrijfshallen, carports, garages, loodsen, magazijnen kunt u gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek Apeldoorn inschakelen. Het gebruik van isolerende dakplaten bij woningen is nog steeds beperkt, omdat dit woningen een industriële uitstraling geeft. Toch zien we de laatste jaren dat de vraag naar isolerende dakplaten bij woningen stijgt. Dit heeft alles te maken met de uitstekende isolerende werking van dakplaten. Een veel gebruikte naam die voor dakpannen gebruikt wordt is sandwichpanelen. Isolerende dakplaten bestaan uit twee aluminium of stalen panelen en een plaat isolerend materiaal. De plaat isolerend materiaal wordt tussen de twee dakplaten geklemd al ware het een sandwich.

Duurzame dakplaten huizen en gevelplaten hebben de toekomst

Dakplaten worden steeds vaker als gevelpanelen toegepast bij appartementen en woningen. Niet alleen zien zij er esthetisch fantastisch uit, maar zorgen zij voor een meer dan uitstekende isolatie. Daarnaast kunnen gevelplaten een grote bijdrage leveren aan het terugdringen van geluidsoverlast wanneer in de kern glaswol of rotswol wordt verwerkt. Dit is wat we noemen een echte win-win situatie. Ook zien we dat sandwichpanelen bij uitstek geschikt zijn voor het installeren van zonnecollectoren op zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. De gecertificeerde medewerkers van Hendriks Dak en Geveltechniek kunnen u over alle toepassingsmogelijkheden informeren. Wij verwachten dat de komende decennia naar verwachting veel meer gebruikt gemaakt zal gaan worden van dakplaten huizen carports en gevelplaten.

Wilt u meer info over de toepassingsmogelijkheden dakplaten huizen?

Neem voor een oriënterend gesprek dan contact op met eigenaar Brian Hendriks van Hendriks Dak en Geveltechniek. Hij kan u vertellen wat voor u de best passende oplossing is en welke mogelijkheden er zijn. Raadpleeg voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis de rubriek contact 

Overzicht diensten