Dakraam plaatsen Apeldoorn

Dakraam plaatsen Apeldoorn met garantie

Kies voor dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn

Wanneer u uw zolder wilt gaan gebruiken als woonruimte of hobbyruimte en er zit nog geen dakraam in, laat dan tenminste één royaal dakraam plaatsen Apeldoorn. Uw zolder zal dan direct een stuk ruimtelijker aanvoelen en lichter worden, omdat natuurlijk daglicht naar binnen kan komen. Dat geldt ook voor de lucht die u inademt, wanneer u het dakraam met grote regelmaat openzet.

Als u in de regio Apeldoorn woont, dan kunt u dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek niet alleen inschakelen voor een dakraam plaatsen, maar ook kunt u bij ons rechtstreeks voor een aantrekkelijke prijs een A-merk dakraam bestellen van de bekende merken Fakro of Velux. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf hebben wij bewust voor deze twee A-merken gekozen, omdat deze dakramen mits goed geplaatst nooit problemen geven.

Zelf uw dakraam plaatsen of laten plaatsen door een dakdekker?

Wanneer u besloten heeft om een of meerdere dakramen te plaatsen zijn er 2 mogelijkheden waar u voor kunt kiezen te weten:

  • U kiest voor zelf een dakraam plaatsen Apeldoorn:

U kiest uit budgettaire overwegingen er voor om zelf een dakraam te plaatsen. Zeker wanneer u dit nog nooit gedaan heeft let dan zeer goed op dat u uiterst zorgvuldig te werk gaat. Wist u dat meer dan 90% van alle lekkages die ontstaan in de directe omgeving van een dakraam het gevolg zijn van ondeskundig werk?

  • U laat een dakraam plaatsen door een gecertificeerde dakdekker

Wanneer u kiest voor een gecertificeerd dakdekker als Hendriks Dak & Geveltechniek heeft u de zekerheid dat het dakraam plaatsen op de juiste wijze gebeurt. Bovendien ontvangt u een schriftelijke garantie van tenminste 5 jaar op zowel het dakraam als de door ons verrichte dakwerken.

Wilt u op korte termijn een dakraam laten plaatsen?

Neem dan voor een vrijblijvende all-in offerte contact met ons op. Wij komen dan altijd eerst bij u kijken waar u het dakraam geplaatst wilt hebben en/of het dakbeschot geschikt is om op deze plaatst een dakraam te plaatsen. Wanneer dit mogelijk is ontvangt u een maatwerk offerte, waarin alle kosten zijn opgenomen. U weet dan exact waar u aan toe bent.

Voor meer informatie of een vrijblijvende all-in offerte raadpleegt u de rubriek contact 

Overzicht diensten