Dakrenovatie Arnhem

Dakrenovatie Arnhem door Hendriks Dak & Geveltechniek

U ontvangt bij ons 10 Jaar garantie op de dakbedekking en dakwerken

Wanneer op uw platte dak dakrenovatie Arnhem kan worden toegepast bent u er op tijd bij. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten voor het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking voor uw platte dak in Arnhem. Dit is het grote voordeel van een professionele dakinspectie. Slijtage problemen worden dan op tijd gesignaleerd. Wanneer de aanbevelingen die in een dakinspectie rapport zijn vermeld worden opgevolgd geldt dat ook voor het voorkomen van lekkages.

Wanneer is dakrenovatie Arnhem mogelijk?

Het antwoord is simpel. Wanneer u er op tijd bij bent is dakrenovatie Arnhem mogelijk. Hieronder verstaan we dat er geen lekkages zichtbaar zijn in uw plafond en het dakbeschot nog niet is aangetast. In dat wel het geval, dan is dakrenovatie Arnhem niet mogelijk! Er zijn dakdekkersbedrijven die het nog wel verantwoord vinden om dakrenovatie toe te passen, wanneer het dakbeschot licht is aangetast. Wat ze u als klant niet vertellen is, dat na verloop van enkele jaren het rottingsproces ongestoord en versneld zijn werk kan gaan doen.

De nieuwe dakbedekking is namelijk gegarandeerd waterdicht. Door verhitting kan het water / vocht van een lekkage niet verdwijnen. Er ontstaat een chemische reactie die o.a. versneld  in het dakbeschot zal gaan inwerken. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf zijn wij niet bereid om een dergelijke risico te nemen. Wij gaan volledig voor kwaliteit en duurzaamheid. Daar heeft u als klant van Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem recht op.

Dakrenovatie Arnhem in combinatie met dakisolatie

Op dit moment zijn door de overheid aantrekkelijke subsidie regelingen in het leven geroepen. Ook een groot aantal gemeenten doen dit. Ze verschillen echter sterk per gemeente. Wanneer u vooruitlopend op de komende energietransitie overweegt om uw dak te laten isoleren adviseren wij u om contact op te nemen met uw gemeente. In principe is dakisolatie mogelijk in combinatie met dakrenovatie Arnhem. Zo kunt u wellicht extra profiteren van de subsidies die gegeven worden.

Zoekt u een gecertificeerd dakdekkersbedrijf  voor dakisolatie Arnhem?

Neem voor een vrijblijvende maatwerk offerte contact op met Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem en bel telefoonnummer: 026 – 206 21 39 

Overzicht diensten