Dakrenovatie kosten

Dakrenovatie kosten verschillen per project

Bij Hendriks Dak en Geveltechniek ontvangt u altijd een maatwerk offerte

U bent van plan om uw dak te laten renoveren, omdat de bestaande dakbedekking van uw platte dak ernstige slijtage plekken begint te vertonen. Ook ons heeft u telefonisch benaderd met de vraag wat bij ons de gemiddelde dakrenovatie kosten zijn. Allereerst vinden wij het fijn wanneer u ons in de gelegenheid stelt om een prijs af te geven. Dat waarderen wij zeer. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle werken wij met maatwerk prijzen. Zo weet u als klant precies wat de eventuele dakrenovatie kosten zijn en wordt u niet onaangenaam verrast met een factuur achteraf omdat de werkzaamheden tegenvielen. Om deze reden komen wij altijd op afspraak bij u langs.

Wij staan garant voor een transparante werkwijze

Om u een maatwerk offerte aan te kunnen bieden gaat onze gecertificeerde dakdekker eerst het dak op, waarvan de dakbedekking vervangen moet worden. Hij onderzoekt of de versleten dakbedekking eventueel als basis kan dienen voor de nieuw te leggen bitumineuze dakbedekking. Wanneer dat mogelijk is bespaart u hiermee aanzienlijke kosten uit. Ook meet hij de exacte maten van het dak op en kijkt of loodslabben en RWA onderdelen hergebruikt kunnen worden. Daarna zal hij ook het plafond controleren op eventuele lekkages. Wanneer dat in kaart is gebracht stelt hij u een schriftelijke offerte voor inclusief een all-in prijs. In deze vaste prijs zitten alle materialen en dakwerken.

Dakrenovatie kosten zijn lager wanneer bestaande laag kan blijven liggen

Wanneer de versleten dakbedekking gebruikt kan worden als onderlaag en niet verwijderd hoeft te worden, dan levert dit een aanzienlijke besparing op. Blijkt dit niet mogelijk te zijn, dan dient de versleten dakbedekking in zijn geheel verwijderd te worden. Dat geldt wellicht ook voor kleine delen van het dakbeschot wanneer die de afgelopen tientallen jaren zijn aangetast. Op nieuwe door ons gelegde dakbedekking ontvangt u standaard een schriftelijke garantie van 10 jaar. Wij kunnen u dit aanbieden omdat wij uitsluitend werken met A-merk materialen, die bestemd voor professioneel gebruik en dakdekkers die gecertificeerd zijn.

Wilt u weten wat de exacte dakrenovatie kosten zijn?

Voor een vrijblijvende maatwerk offerte raadpleegt u de rubriek contact 

Overzicht diensten