Dakrenovatie Nijmegen

Dakrenovatie Nijmegen met 10 jaar garantie

Bij Hendriks Dak & Geveltechniek dé dakdekker voor de regio Nijmegen

Ook op dakrenovatie Nijmegen ontvangt u bij gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek Nijmegen een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar. Als dakdekkersbedrijf voor de regio Nijmegen bieden wij deze garantie niet alleen aan op de door ons gebruikte materialen, maar ook op alle door ons team verrichte dakwerken. U heeft dan de zekerheid, dat u vele jaren zonder zorgen een spreekwoordelijk dak boven uw heeft. Daarnaast kunt u bij Hendriks Dak & Geveltechniek Nijmegen als klant met voorrang gebruik maken van een grote diversiteit aan diensten.

Voor welke diensten kunnen wij u ontzorgen?

Gecertificeerde dakrenovatie Nijmegen is slechts een klein gedeelte van de diensten die wij u kunnen aanbieden. Hendriks Dak & Geveltechniek is niet alleen een gecertificeerd dakdekkersbedrijf, maar beschikt bovendien over allround specialisten die u voor alle reguliere werkzaamheden op dak kunnen ontzorgen. Onze allround dakdekkers kunt u niet alleen inschakelen voor platte daken, maar ook voor hellende pannendaken. Daarnaast behoren schoorsteenrenovatie, het repareren en/of vernieuwen van dakgoten, het vastzetten van nokvorstpannen, het vervangen van loodslabben, het plaatsen van een dakkapel, dakraam of lichtkoepel tot onze dienstverlening.

Tenslotte kunt u ons ook  inhuren voor het professioneel reinigen en ontmossen van pannendaken en het reinigen van gevels op een milieuvriendelijke manier. Wanneer u ons hiervoor inschakelt adviseren wij u om uw dakpannen en stenen te laten  behandelen met een speciale coating. Die zorgt er voor dat uw dakpannen en stenen weer in topconditie komen. Na een dergelijke totaalbehandeling ziet uw woning er weer als nieuw uit en wordt de blikvanger in een straat / wijk.

Professionele dakrenovatie Nijmegen iets voor u?

Wanneer uw platte dak toe is aan vervanging willen wij kosteloos bij u komen kijken of dakrenovatie Nijmegen nog mogelijk is. Dit scheelt aanmerkelijk in de kosten van een nieuw bitumineus dak. Wanneer het mogelijk is ontvangt u van ons direct een schriftelijke offerte die 2 weken geldig blijft. Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak telefoonnummer 024 – 202 26 69.

Overzicht diensten