Dakrenovatie pannendak

Dakrenovatie pannendak werk voor gecertificeerde dakdekkers

Pas goed op wie u inhuurt. Val niet van de regen in de drup

In tegenstelling tot wat gemiddeld gedacht wordt is een dakrenovatie pannendak een van de meest complexe werkzaamheden. Vooropgesteld dat het goed wordt uitgevoerd en de bewoners tientallen jaren zonder problemen in hun woning kunnen wonen. Waarom is een dakrenovatie pannendak zo complex? Als bedrijf moeten de oude versleten dakpannen toch enkel vervangen worden door nieuwe? Uit deze opmerking blijkt, dat men helaas niet ter zakenkundig is op het gebied van dakrenovatie pannendaken.

Welke belangrijke onderdelen moet men beslist onderzoeken?

Wanneer u een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak- en Geveltechniek Apeldoorn uitnodigt voor het uitbrengen van een offerte komt eigenaar Brian Hendriks altijd bij u langs. Waarom? Voor het kunnen opstellen van een maatwerk offerte gaat hij eerst grondig onderzoeken wat de actuele conditie van uw dakpannen, panlatten, dakbeschot en loodslabben zijn. Daarna brengt hij de afmetingen van uw pannendak in kaart en de extra wensen. Denk bijvoorbeeld aan het laten isoleren van uw pannendak. Pas wanneer dit allemaal in kaart is gebracht kan hij u na enkele dagen een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs aanbieden.

10 Jaar schriftelijke garantie dakrenovatie pannendak

Aannemers en dakdekkers die u een prijs per m2 aanbieden, zonder dat zij de actuele status van uw dak hebben onderzocht, werken daarom met prijzen per vierkante meter. Blijkt bijvoorbeeld dat een of meerdere delen van het dakbeschot zijn aangetast dan wordt dat achteraf in de factuur opgenomen. Dit soort onaangename verrassingen heeft u bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak- en Geveltechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle niet. U weet van tevoren waar u met een dakrenovatie pannendak aan toe bent. Dit onderstrepen wij door een schriftelijke garantie te geven van maar liefst 10 jaar op al onze dakwerken.

Maatwerk offerte dakrenovatie pannendak ontvangen?

Maak dan voor een vrijblijvende maatwerk dakrenovatie pannendak offerte een afspraak met Brian Hendriks en raadpleegt de rubriek contact 

Overzicht diensten