Dakrenovatie

Dakrenovatie specialiteit van Hendriks Dak en Geveltechniek

Hét gecertificeerde dakdekkersbedrijf Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Wanneer u woonachtig bent in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle dan bevelen wij voor professionele dakrenovatie ons allround dakdekkersbedrijf bij u aan. Niet alleen zijn wij als dakdekkersbedrijf gecertificeerd en werken wij volgens strenge richtlijnen, maar professionele dakrenovatie is een specialiteit van Hendriks Dak en Geveltechniek. Om dit te onderstrepen ontvangt u standaard een garantie van 10 jaar op materiaal en arbeid.

Zowel dakrenovatie platte als hellende daken Hendriks Dak en Geveltechniek

Zoals bovenstaand aangegeven zijn wij een gecertificeerd en allround dakdekkersbedrijf. Dit betekent, dat u ons kunt inschakelen voor zowel dakrenovatie van hellende daken als platte daken in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Overigens vindt dakrenovatie meestal plaats bij platte daken. Hoe weet u als particulier of bedrijf of uw platte dak geschikt is voor dakrenovatie en wellicht minstens zo belangrijk wat de kosten van een dakrenovatie door Hendriks Dak en Geveltechniek zijn. Om u een concreet antwoord te kunnen geven op deze beide vragen komen wij altijd op afspraak bij u langs.

Dakrenovatie wel of niet mogelijk en all-in prijs

Zoals bovenstaand aangegeven komen wij op afspraak altijd bij u langs om te beoordelen of dakrenovatie mogelijk is. Dit hangt van verschillende factoren af. Blijkt dit niet mogelijk te zijn dan zullen wij dit aan de hand van voorbeelden laten zien. Denk hierbij aan dakbeschot dat in de loop der tijd zwaar is aangetast en de restkwaliteit van de versleten dakbedekking. Is dakrenovatie nog wel mogelijk, dan is dit aanmerkelijk goedkoper dan een compleet dak vernieuwen. In beide gevallen ontvangt u van ons een offerte met daarin een all-in prijs. In deze prijs zitten zowel al het materiaal en de arbeid. Dus geen verrassingen achteraf. Ook op dakrenovatie ontvangt u 10 jaar garantie op materiaal en arbeid. Bij normaal gebruik mag u voor bitumen dakbedekking uitgaan van een levensduur van 25 tot 30 jaar.

Wilt u weten of uw dakbedekking vernieuwd kan worden op basis van dakrenovatie? Raadpleeg dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte de rubriek contact 

Overzicht diensten