Dakreparatie Apeldoorn

Dakreparatie Apeldoorn voor platte- en hellende daken

Kies altijd voor een lokale dakdekker Apeldoorn die gecertificeerd is

Hendriks Dak & Geveltechiek - Dakreparatie Arnhem

Kies voor een duurzame dakreparatie Apeldoorn altijd voor een lokale allround dakdekker uit Apeldoorn, omdat u dan meestal snel geholpen wordt en voordeliger uit bent. Dit valt eenvoudig te verklaren. Bij een lokale dakdekker als Hendriks Dak & Geveltechniek gaat geen improductieve reistijd verloren, die logischer wijs in de offerteprijs wordt meegenomen. Let bij de keuze van een dakdekker er ook goed op of hij wel of niet gecertificeerd is, want een dakreparatie Apeldoorn moet wel duurzaam worden uitgevoerd.

Hendriks Dak & Geveltechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek uit Apeldoorn kunt u inschakelen voor reparaties, renoveren, vernieuwen van zowel platte- als hellende daken. Tevens kunt u ons inhuren voor alle lood- en zinkwerken, het plaatsen en vernieuwen van dakramen, nokvorsten, lichtkoepels, dakkapellen, het renoveren van schoorstenen, het reinigen van daken en gevels. Kortom wij durven te stellen, dat wij een allround dakdekkersbedrijf zijn dat u in kunt schakelen voor alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan uw dak.

Hendriks Dak & Geveltechniek de garantie voor excellent dakwerk

Wij durven te stellen, dat onze gecertificeerde allround dakdekkers excellent dakwerk leveren en dat u voor een duurzame reparatie Apeldoorn bij ons aan het juiste adres bent. Onze collega’s werken uitsluitend met gereedschappen en materialen van bekende A-merken die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Daarom ontvangt u bij Hendriks Dak & Geveltechniek een garantie va 10 jaar op materiaal en dakwerken. Ons uitgangspunt is, om met u een langdurige relatie op te bouwen en u op het gebied van dakwerken volledig te ontzorgen.

Kies voor zekerheid, kies voor het unieke dakinspectie certificaat

Verzekeringen gaan steeds vaker over tot het niet vergoeden van schades die het gevolg zijn van daklekkages. Oorzaak van een lekkage is meestal achterstallig onderhoud. U kunt dit voor een groot deel voorkomen door jaarlijks een professionele dakinspectie uit te laten voeren. Wij bieden deze mogelijkheid aan en wanneer alle punten akkoord zijn bevonden, ontvangt u een certificaat dat één jaar geldig is. Dit maakt uw positie sterker.

Offerte aanvragen voor een duurzame dakreparatie Apeldoorn?

Wilt u een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen voor een duurzame dakreparatie Apeldoorn? Raadpleeg voor onze contactgegevens de rubriek contact 

Overzicht diensten