Dakreparatie Arnhem – Bel Hendriks Dak & Geveltechniek

Onze gecertificeerde dakdekkers helpen u direct of snel

Hendriks Dak & Geveltechiek - Dakreparatie ArnhemWanneer u voor een dakreparatie Arnhem contact met Hendriks Dak & Geveltechniek opneemt krijgt u geen callcenter medewerk(st)er aan de lijn, maar eigenaar / dakdekker Brian Hendriks zelf. Op basis van uw informatie wordt dan direct een afspraak gemaakt. Wanneer het een spoed reparatie betreft, krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit en wordt zodra een activiteit is afgerond actie ondernomen.

Wanneer een van onze dakdekkers bij u aankomt, gaat hij eerst in kaart brengen wat de omvang van de dakreparatie Arnhem is en hoe hoog de kosten van de dakreparatie concreet zijn. Wanneer dat helder is ontvangt u van ons een maatwerk offerte waar alle kosten in zijn opgenomen. U weet dan wat de concrete kosten van de dakreparatie Arnhem zijn, zonder verrassingen achteraf. Bij Hendriks Dak & Geveltechniek geldt afspraak is afspraak.

Voor welke dakreparatie Arnhem kunt u ons inschakelen?

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek kunt u in principe voor elke dakreparatie Arnhem inschakelen. Wij repareren, renoveren en vernieuwen zowel platte daken als hellende daken. Ons kleine team bestaat uit gecertificeerde allround dakdekkers. U kunt ons tevens inschakelen voor lood- en zinkwerken, het plaatsen van dakkapellen, dakramen, lichtkoepels, het renoveren van nokvorsten en schoorstenen. Tenslotte kunnen wij ook uw dakpannen en gevels op een professionele en milieuvriendelijke manier reinigen.

Garantie en 24/7 spoedservice bij een urgente dakreparatie Arnhem

Wanneer u een dakreparatie Arnhem door ons laat uitvoeren, dan ontvangt u een garantie van 10 jaar op door ons gebruikte materialen en dakwerk. Uitgezonderd wanneer de fabrieksgarantie van het gebruikte materiaal lager is. Wanneer u klant van ons bent en u krijgt te maken met een calamiteit, zoals een ernstige lekkages, dan kunt u ons 7 dagen per week bellen. Wanneer meerdere mensen een beroep op ons doen, krijgen bestaande relaties van Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem voorrang.

Snel een dakdekker nodig voor een dakreparatie Apeldoorn?

Heeft u snel een dakdekker nodig voor een dakreparatie Arnhem? Neem dan direct contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact