Dakreparatie Deventer

Dakreparatie Deventer wordt snel en duurzaam uitgevoerd

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek helpt u snel

Wanneer u snel een dakdekker nodig heeft voor een dakreparatie Deventer neem dan beslist contact op met Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn Deventer. Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vernieuwen van zowel platte- als hellende daken. Wanneer u contact opneemt met ons regiokantoor in Apeldoorn krijgt u eigenaar Brian Hendriks zelf aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag maakt hij direct een afspraak met u, zodat u precies weet wanneer hij bij u langskomt. Mocht blijken dat het een calamiteit betreft, dan krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit en komen wij met spoed naar u toe.

Kies voor een dakreparatie altijd voor een gecertificeerd dakdekker

Neem als particulier of bedrijf nooit risico’s met uw dak, want vaak blijkt goedkoop duurkoop te zijn. Kies voor een dakreparatie Deventer altijd voor een gecertificeerd dakdekker als Hendriks Dak & Geveltechniek. U heeft dan de garantie dat uw dak door een gecertificeerd dakdekker wordt gerepareerd die niet alleen zijn vak verstaat, maar uitsluitend gebruik maakt van materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Bovendien ontvangt u bij Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn Deventer een garantie van 10 jaar op alle dakwerken die door hen verricht zijn.

Een dakreparatie Deventer zonder verrassingen achteraf

Bij dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn Deventer houden wij van transparante tarieven en geldt afspraak is afspraak. Wanneer u ons benadert met een hulpvraag komen wij op afspraak bij u langs. Wij gaan eerst kijken wat het probleem is waarvoor eventueel een dakreparatie Deventer nodig is. Wanneer dat in kaart is gebracht ontvangt u van ons een schriftelijke prijsopgave. Hierin staat een vaste all-in prijs vermeld. Voor deze prijs wordt de dakreparatie Deventer uitgevoerd. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Bovendien ontvangt u bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek een garantie op het door ons verrichte dakwerk. Niet voor niets is onze slogan ‘Hendriks Dak & Geveltechniek excellent in al uw dakwerk’.

Heeft u snel een dakdekker nodig voor een dakreparatie Deventer? U kunt ons 7 dagen per week bellen op telefoonnummer 055 203 24 09 of stuur een e-mail naar contact 

Overzicht diensten