Dakreparatie Zwolle

Dakreparatie Zwolle – Bel Hendriks Dak & Geveltechniek

Onze gecertificeerde dakdekkers kunt u 7 dagen per week bellen

U woont met veel plezier in Zwolle. Tot uw schrik heeft u een lekkage in uw dak ontdekt en u kunt niet achterhalen wat de oorzaak is. Wacht niet te lang en neem voor een duurzame dakreparatie Zwolle contact op met Hendriks Dak & Geveltechniek Zwolle. In plaats van een callcenter medewerker krijgt u bij ons dakdekkersbedrijf Zwolle rechtstreeks onze dakdekker aan de lijn.

Op basis van uw informatie zal hij direct een afspraak met uw maken. En dat is zeker bij een lekkage in uw dak een absolute must, want wanneer de oorzaak van de lekkage achterstallig onderhoud is, krijgt u van uw verzekeringsmaatschappij niets vergoed. Zorg er daarom voor dat u zoveel mogelijk kostbare spullen uit de buurt van de lekkage verwijdert.

Dakreparatie Zwolle: Hoe is onze werkwijze?

De oorzaak van een daklekkage kan heel divers zijn en soms moeilijk te vinden. Zo kan bij een pannendak de lekkage veroorzaakt worden door dakpannen, nokvorsten, uw schoorsteen, aansluiting dakkapellen en ramen. Ook is het mogelijk dat een lekkage ontstaat door uw dakgoot. Als onze allround dakdekker de oorzaak gevonden heeft krijgt u van hem een prijsopgave, waarin staat wat de dakreparatie Zwolle gaat kosten. Na uw akkoord gaat hij voor u het probleem duurzaam oplossen. Bij Hendriks Dak & Geveltechniek gaan wij voor kwaliteit. Onze allround dakdekkers gebruiken uitsluitend materialen die geschikt zijn voor professionele toepassingen. Daarom ontvangt u bij ons maar liefst 10 jaar garantie op onze materialen en al ons dakwerk.

Dakinspectie met dakinspectie certificaat

Wanneer blijkt dat de dakreparatie Zwolle het gevolg is van achterstallig onderhoud adviseren wij u om een jaarlijks dakinspectie abonnement af te sluiten. Slijtages worden dan vrijwel altijd op tijd gesignaleerd. U ontvangt bovendien na een professionele inspectie door Hendriks Dak & Geveltechniek een dakinspectie certificaat dat 1 jaar geldig is. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een lekkage in de toekomst dan kunt u aantonen er alles aan gedaan te hebben om een lekkage / schade te voorkomen. Onze dakdekker vertelt u hier graag meer over wanneer hij de dakreparatie Zwolle na volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

Snel een dakdekker voor een dakreparatie Zwolle nodig?

U kunt ons bij calamiteiten 7 dagen per week bellen. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact 

Overzicht diensten