EPDM dakbedekking Apeldoorn

EPDM dakbedekking is sterk in opkomst

Dankzij unieke samenstelling gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm

Steeds vaker kiezen particulieren voor EPDM dakbedekking. De reden hiervoor is, dat EPDM dakbedekking Apeldoorn niet alleen gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm is, maar ook aanzienlijk langer meegaat dan een bitumineuze dakbedekking. De enige beperking die voor een EPDM dakbedekking geldt, is de toepasbaarheid. Omdat EPDM dakbedekking Apeldoorn uit één stuk wordt gemaakt kan deze dakbedekking enkel toegepast worden bij daken met een beperkte oppervlakte. Denk hierbij aan erkers, garages, schuren en uitbouwen van woningen. Dit is ook de verklaring, dat voor grotere oppervlaktes als bedrijven en kantoorpanden gekozen wordt voor een bitumineuze dakbedekking.

Waar staan de letters EPDM voor?

De letters EPDM staan voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. EPDM dakbedekking is feitelijk een synthetisch rubber, dat zowel bestand is tegen basen, ozon, uv-stralen en zuren. Dit verklaart de lange levensduur van tenminste 50 jaar. Wanneer we de gemiddelde levensduur van EPDM dakbedekking afzetten tegen de prijs, die men voor EPDM dakbedekking betaalt, dan is sprake van een uitstekende prijs – kwaliteitverhouding. Het aanbrengen van EPDM dakbedekking door een gecertificeerde dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek, Apeldoorn, neemt relatief weinig tijd in beslag omdat de EPDM dakbedekking niet gebrand hoeft te worden. Een positieve bijkomstigheid voor veel woningeigenaren is, dat algen en mossen vrijwel niet verwijderd hoeven te worden omdat EPDM dakbedekking Apeldoorn geen goede voedingsbodem is.

Gaat u voor duurzaam? Kies dan altijd voor EPDM Dakbedekking

Wilt u in principe een halve eeuw geen problemen hebben met de dakbedekking van uw platte dak en woont u in de regio Apeldoorn? Informeer dan vrijblijvend bij dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn. Voor een vrijblijvende maatwerk offerte komen wij graag bij u langs. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact 

Overzicht diensten