EPDM dakbedekking Nijmegen

EPDM dakbedekking Nijmegen of bitumen dakbedekking?

Laat u informeren door een dakdekker van Hendriks Dak & Geveltechniek

Een toenemend aantal particulieren in de regio Nijmegen kiezen voor EPDM dakbedekking Nijmegen in plaats van voor traditionele bitumineuze dakbedekking. De reden die hieraan ten grondslag ligt is, dat EPDM als dakbedekking onderhoudsvriendelijk is en theoretisch aanzienlijk langer mee zal moeten gaan dan bitumineuze dakbedekking. Wat is EPDM? De letters EPDM staan voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer.

EPDM dakbedekking is een synthetisch rubber dat bestand is tegen basen, ozon, uv-stralen en zuren. Bovendien is de ervaring tot nu toe, dat algen en mossen niet tot ontwikkeling komen. Theoretisch moet een EPDM dakbedekking een halve eeuw meegaan. Of dit inderdaad het geval is zal de komende decennia blijken, omdat praktijkervaring ontbreekt. Tenslotte is een ander groot verschil tussen EPDM dakbedekking en bitumineuze dakbedekking, dat EPDM dakbedekking op een dak gelijmd wordt.

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek gaat voor zekerheid

Bij ons gecertificeerde allround dakdekkersbedrijf voor de regio Nijmegen kunt u kiezen uit verschillende soorten dakbedekkingen. Dus vanzelfsprekend ook voor EPDM dakbedekking. Echter zolang harde ervaringscijfers over EPDM dakbedekking ontbreken, geven wij nog steeds de voorkeur aan bitumineuze dakbedekking. Deze dakbedekking heeft al vele decennia aangetoond zonder problemen duurzaam mee te gaan. Niet voor niets geven wij al vele jaren een schriftelijke garantie van 10 jaar op alle door ons gebruikte materialen en dakwerken, omdat wij weten dat bitumineuze dakbedekking tientallen jaren meegaat. Overigens ook op EPDM dakbedekking, die door ons is aangebracht, ontvangt u een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar.

EPDM dakbedekking altijd door een erkend dakdekker laten aanbrengen

Wij adviseren u nadrukkelijk om EPDM dakbedekking door een gecertificeerd dakdekker als Hendriks Dak & Geveltechniek aan te laten brengen. Onze gecertificeerde dakdekkers weten hoe zij het moeten doen en waar vooral op gelet moet worden. Daarnaast ontvangt u maar liefst 10 jaar schriftelijke garantie op de EPDM dakbedekking en al het dakwerk. Dat is wat wij noemen wonen zonder zorgen.

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is en een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en bel het regiokantoor Nijmegen telefoon: 024 – 202 26 69 of raadpleeg de rubriek contact 

Overzicht diensten