Hellende daken

Hellende daken diensten Hendriks Dak & Geveltechniek

Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk diensten voor pannendaken

De term hellende daken is de verzamelnaam voor daken die een hellingspercentage hebben dat hoger is dan 15 graden. Bij hellende daken kan als dakbedekking gekozen worden uit diverse vormen en soorten. De meest voorkomende zijn:

  • Koper
  • Leipannen
  • Natuursteen lei
  • Dakpannen
  • Zink

Op verreweg de meeste Nederlandse woningen liggen pannendaken. Aangezien onze filosofie is dat je moet doen, waar je goed in bent heeft Hendriks Dak & Geveltechniek er bewust voor gekozen om zich volledig te richten op en specialiseren in pannendaken.

Breed scala aan betaalbare maatwerkdiensten hellende daken

U kunt onze ervaren allround dakdekkers inschakelen voor een breed scala aan maatwerk diensten voor hellende daken. Bij Hendriks Dak & Geveltechniek hebben wij uitsluitend gekozen voor pannendaken in de ruimste zin van het woord. Deze maatwerk diensten bieden wij aan in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. De belangrijkste redenen dat wij in afgebakende regio’s werken zijn:

  • Wij kunnen een klant snel helpen ingeval van een calamiteit
  • Weinig tijd gaat verloren aan improductieve reisuren (kosten drukkend)
  • Wij kunnen meerdere klanten op één dag helpen

U kunt ons regionaal opererend dakdekkersbedrijf inschakelen voor de volgende diensten:

Dak inspectie, dak isoleren, lekkages verhelpen, lood- en zinkwerk, nokvorst renovatie, schoorsteen renovatie, dakbedekking, dak renoveren, dak vernieuwen, dak schoonmaken en dak impregneren. Niet alleen doen wij dat voor pannendaken, maar indien relevant ook voor alle platte daken.

Heeft u snel een dakdekker in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle nodig of wilt u informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan direct contact met ons op en bel het telefoonnummer van Hendriks Dak & Geveltechniek in de regio waar u woonachtig of gevestigd bent met uw bedrijf. Raadpleeg voor het telefoonnummer in uw regio de rubriek contact

Hendriks Dak & Geveltechniek ook excellent in hellende daken

Overzicht diensten