Kosten van een dakkapel

Kosten van een dakkapel Apeldoorn Ugchelen Deventer

Bij Hendriks Dak & Geveltechniek ontvangt u vooraf een all-in-offerte op maat

Woningeigenaren die een dakkapel aanschaffen, toveren hun donkere zolderruimte om in een ruime en lichte leefruimte waar het uitstekend vertoeven is. Een dakkapel is dan ook een ware aanwinst voor uw woning in de regio’s Apeldoorn, Ugchelen of Deventer. U creëert met deze uitbouw meer woonoppervlak én meer licht in de ruimte, waardoor u uw bovenverdieping optimaal kunt benutten.  
 
Wilt u ook ruimte winnen met een dakkapel? Dan is het verstandig om een team van betrouwbare professionals in te schakelen voor een succesvolle plaatsing. De gecertificeerde vakmannen van Hendriks Dak & Geveltechniek beschikken over de nodige vakkennis en geavanceerde technieken om de installatie van uw dakkapel op professionele wijze te verzorgen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten van een dakkapel en over onze werkwijze. 

Kosten van een dakkapel

We bieden u vooraf transparantie over de prijs die u kunt verwachten

Bij Hendriks Dak & Geveltechniek staan zowel service als transparantie hoog in het vaandel. Dat vertaalt zich onder andere in het feit dat wij u direct helderheid bieden wat betreft kosten van een dakkapel Apeldoorn en omstreken. Wij hebben namelijk de bewuste keuze gemaakt onze opdrachtgevers altijd van te voren al een bindende maatwerk offerte aan te bieden. Door u meteen inzicht te geven in het kostenplaatje voor het project, voorkomen we dat de totaalprijs achteraf hoger uitpakt dan u had verwacht. De offerteprijs laat dan ook exact de kosten van een dakkapel zien. Deze bestaat uit een totaalprijs voor zowel de plaatsing door onze monteurs als voor het materiaal voor uw prefab dakkapel ínclusief isolerende HR++ beglazing. 

Kosten van een dakkapel

Waarom wij werken met prefab dakkapellen 

Doordat onze prefab dakkapellen worden voorgefabriceerd in de fabriek met behulp van een innovatief geautomatiseerd bouwsysteem, kunnen we bij Hendriks Dak & Geveltechniek constante kwaliteit waarborgen. Daarnaast mag u vanwege het feit dat we met voorgefabriceerde dakkapellen werken, rekenen op een indrukwekkend snelle levertijd. Onze vakkundige monteurs hoeven uw prefab dakkapel alleen nog maar te installeren op het dak van uw woning in de regio’s Apeldoorn, Ugchelen of Deventer. Daarom vindt de installatie van uw nieuwe dakkapel plaats in slechts een dag!

Spreekt onze transparante werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op.

Overzicht diensten