Kosten vervangen dakpannen

Voor kosten vervangen dakpannen ontvangt u maatwerk offerte

Geen losse prijzen per m2, maar een complete all-in maatwerk offerte

Wanneer het pannendak van uw woning vervangen moet worden, dan wilt u vanzelfsprekend graag weten wat de eventuele kosten vervangen dakpannen zijn.  U zult al vrij snel ontdekken dat de meeste bedrijven werken met prijzen per m2 en dat u bijna nooit een offerte aangeboden zult krijgen waarin alle kosten zijn opgenomen. Een uitzondering op deze regel zijn gecertificeerde dakdekkersbedrijven. Zij werken niet met losse m2 prijzen, maar komen op afspraak bij u langs voor het in kaart brengen van de actuele conditie en afmetingen van uw dak. Gecertificeerde dakdekkersbedrijven doen dit om aan hun klanten een maatwerk offerte aan te kunnen bieden waar alle kosten in zijn opgenomen. Dit geldt ook voor gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak- en Geveltechniek, dat haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle.

Waar moet u beslist op letten met de kosten vervangen dakpannen

De meeste woningeigenaren hebben geen enkele ervaring met het laten vervangen van hun dakpannen. Dat weten veel bedrijven die actief zijn op dit gebied. Vaak denken woningeigenaren een goede deal met een bedrijf afgesloten te hebben, maar de eindafrekening en nog belangrijker de kwaliteit van de dakwerken laat sterk te wensen over. Het vervelende is, dat dit zich pas openbaart na enkele weken. Kies daarom altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Niet alleen heeft u dan de garantie dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd door erkende dakdekkers. Wellicht nog belangrijker is, dat u van tevoren een maatwerk offerte kosten vervangen dakpannen krijgt waarin alle kostenposten zijn opgenomen en dat u na oplevering een schriftelijke garantie krijgt van maar liefst 10 jaar op alle verrichte dakwerken.

Neem geen enkele risico en kies altijd voor een gecertificeerd dakdekker

Ons advies is dat u geen enkel risico neemt met het vervangen van uw dakpannen, want een goed dak is het behoud van uw woning. Wilt u van tevoren weten wat de exacte kosten vervangen dakpannen zijn? Neem dan contact op met Brian Hendriks van Hendriks Dak- en Geveltechniek. Hij zal dan op locatie komen kijken wat de conditie en de afmetingen van uw dak zijn. Op basis van uw wensen, bijvoorbeeld wel/geen dakisolatie, ontvangt u van hem een complete maatwerk offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Zo weet u van tevoren wat de totale investeringskosten zijn zonder onaangename verrassingen achteraf.

Overzicht diensten