Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapel ideale oplossing voor uitbreiding zolder

Maak van uw zolder in Apeldoorn Twello Beekbergen een prettige leefruimte

Voor woningeigenaren in de regio’s Apeldoorn, Twello en Beekbergen die hun zolder willen verruimen, is de plaatsing van een prefab kunststof dakkapel een zeer interessante optie. Met deze uitbouw kunt u de ruimte die vanwege de schuine wanden van uw dak beperkt is, alsnog optimaal benutten. Zo creëert u door de plaatsing van een kunststof prefab dakkapel meer sta- en loopruimte en zal er via de ramen van de dakkapel meer daglicht binnenkomen. Doordat er vanwege deze uitbreiding meer fysieke én optische ruimte ontstaat, maakt u van uw zolderverdieping een volwaardige leefruimte die u bijvoorbeeld uitstekend kunt inrichten als extra slaapkamer of als thuiswerkkantoor.  

De gecertificeerde vakmannen van Hendriks Dak- en Geveltechniek beschikken over een ruime kennis en expertise om uw prefab kunststof dakkapel op vakkundige wijze te installeren op uw dak in de regio’s Apeldoorn, Twello of Beekbergen.  

Kunststof dakkapel

Professionele werkwijze en een uitstekende service bij Hendriks 

De specialisten van Hendriks Dak- en Geveltechniek zijn niet alleen ervaren en vakbekwaam, zij doen er ook alles aan om u naar volle tevredenheid te kunnen helpen. Dat ziet u onder andere terug in onze uitstekende service én in het hoogkwalitatieve eindresultaat dat u kunt verwachten als wij uw nieuwe kunststof dakkapel installeren. 

Om onze klanten in de regio’s Apeldoorn Twello en Beekbergen vakkundig en snel te helpen aan meer licht en ruimte in huis, werken wij bij Hendriks met voorgefabriceerde (prefab)dakkapellen. Dit houdt in dat uw kunststof dakkapel al volledig in elkaar is gezet in de fabriek. Onze prefab dakkapellen staan vanwege deze voorfabricage niet alleen garant voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor een razendsnelle levertijd van slechts een dag! 

Kunststof dakkapel

Kunststof meest populair als afwerkingsmateriaal voor dakkapellen  

Hoewel de constructie van onze prefab dakkapellen standaard van hout is gemaakt, heeft u zelf de keuze tussen hout of kunststof voor de afwerking en de kozijnen van uw dakkapel. Vaak verkiest men kunststof voor de buitenzijde van hun dakkapel boven een afwerking van hout. Een kunststof dakkapel Apeldoorn is zo populair, omdat kunststof vergeleken met hout vrijwel onderhoudsarm en slijtvast is. Bovendien heeft kunststof een lange levensduur en een hoge isolatiewaarde.    

Spreekt onze transparante werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op.

Overzicht diensten