Lekkage Amersfoort

Lekkage Amersfoort? Bel direct uw regionale dakdekker!

U kunt 24/7 een beroep doen op onze regionale servicedienst

Wanneer u als bedrijf of particulier in Amersfoort te maken krijgt met een lekkage Amersfoort, wacht dan beslist niet te lang met het bellen van een dakdekker uit uw eigen regio. Wanneer een lekkage namelijk niet het gevolg is van een stormschade krijgt u de directe – en indirecte schade, die het gevolg is van een lekkage, namelijk niet vergoed. Uitzondering bij sommige verzekeringsmaatschappijen is, wanneer u een actueel dakinspectie certificaat kunt overleggen dat geldig is. Neem voor meer informatie over dakinspectie certificaten contact op met onderstaand telefoonnummer.

Onze regionale servicedienst kunt u voor een lekkage Amersfoort 24/7 bellen

Handel direct wanneer u een lekkage ontdekt in uw bedrijfspand of woning, want de gevolgschade van een lekkage Amersfoort kan fors in de pappieren lopen. U kunt 24/7 onze servicedienst bellen. Uitgezonderd calamiteiten zijn wij binnen één uur bij u om het probleem, wanneer mogelijk, direct voor u op te lossen. De gecertificeerde dakdekker van Hendriks Dak & Geveltechniek gaat als volgt te werk:

  • Eerst gaat hij op dak kijken wat de oorzaak van de lekkage is
  • Dan brengt hij in kaart welke werkzaamheden hij moet verrichten
  • Hij stelt een all-in offerte op wat de kosten van de reparatie zijn
  • Deze offerte krijgt u aangeboden

Tot op dit moment worden er geen kosten in rekening gebracht door de allround dakdekker van dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek. Het staat u dus vrij om te beslissen of u wel of geen gebruik wilt maken van de diensten van ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf. Gaat u niet akkoord met de aangeboden offerte, dan gaat onze dakdekker naar de volgende klant toe. Gaat u wel akkoord, dan gaat hij wanneer het weer het toestaat de lekkage in Amersfoort voor u verhelpen. Is dat niet het geval, dan zal hij noodmaatregelen nemen en zodra het weer het wel toestaat de lekkage Amersfoort verhelpen.

Lekkage Amersfoort? Bel direct 06 – 21 62 50 71

Wanneer u overvallen wordt door een lekkage Amersfoort, neem dan rechtstreeks telefonisch contact op met eigenaar Brian Hendriks en bel telefoon: 06 – 21 62 50 71

Overzicht diensten