Lekkage dak

Lekkage dak snel en duurzaam laten verhelpen

Bel Hendriks Dak en Geveltechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Wanneer u een lekkage dak ontdekt raden wij u aan om zo snel mogelijk een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in te schakelen. Dit voorkomt, dat de gevolgschade van een lekkage voor u zo veel mogelijk beperkt blijft. Wat veel gezinnen en bedrijven niet weten is, dat de kosten van een lekkage dak in de meeste situaties niet wordt vergoed door uw verzekering. Reden dat uw verzekering de schade niet wil vergoeden is, dat een lekkage dak het gevolg is van achterstallig onderhoud. U komt wel voor vergoeding in aanmerking wanneer zich een calamiteit of noodweer heeft voorgedaan. Vandaar dat wij u adviseren om direct contact op te nemen met een gecertificeerd dakdekkersbedrijf.

Goed nieuws wanneer u in een van de onderstaande regio’s woont

Woont u in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle? Dan kunt u ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek inschakelen. Onze ervaren en allround dakdekkers komen bij een calamiteit als een lekkage dak snel bij u langs om te zien wat de oorzaak van de lekkage dak is. Indien mogelijk herstellen zij de oorzaak direct. Is dat niet het geval, dan zullen wij trachten door het nemen van noodmaatregelen om de lekkage zo veel als mogelijk te stoppen. Bij een plat dak met een bitumineuze dakbedekking kunnen wij de oorzaak alleen duurzaam oplossen wanneer het droog weer is. Is de oorzaak van een lekkage dak het gevolg van kapotte dakpannen, dan kunnen wij de lekkage meestal direct oplossen. Wordt de lekkage veroorzaakt door de cement-laag nokvorstpannen, dakkapel, dakraam of lood of zinkwerken geldt ook hier dat het verstandiger is om te wachten tot het droog weer is.

Wat te doen tijdens een lekkage dak?

Zoals bovenstaand aangegeven adviseren wij u om direct contact op te nemen met een gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Neem tevens met uw mobile telefoon foto’s wanneer u de lekkage ontdekt. Zet dierbare en kostbare spullen die gevaar lopen nat te worden op een veilige plaats. Wanneer u een eengezinswoning heeft ook de spullen op de begane vloer, want water gaat overal doorheen. Neem ook hier regelmatig foto’s. Bij een ernstige lekkage plaats emmers en schalen om het vieze water op te vangen. Informeer uw verzekering / verzekeringsagent. Nogmaals. U moet er ernstig rekening mee houden dat, uitgezonderd bij een calamiteit, u niet in aanmerking komt voor schadevergoeding door uw verzekering. Men zal uw claim afwijzen met als reden achterstallig onderhoud. Wanneer de lekkage dak is verholpen, kies dan voor een jaarlijkse dakinspectie door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf.

Lekkage dak? Neem telefonisch contact met ons op en bel: 06 – 21 62 50 71

Overzicht diensten