Lekkage verhelpen

Lekkage verhelpen bij platte en hellende daken

Onze ervaren allround dakdekkers helpen u snel en duurzaam

De klanten van Hendriks Dak & geveltechniek in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle weten dat zij bij calamiteiten 24/7 een beroep kunnen doen op onze allround dakdekkers. Omdat zij uitsluitend binnen een regio actief zijn kunnen zij snel en duurzaam een lekkage verhelpen. En dat moet ook wel, want vaak doen verzekeringsmaatschappijen erg moeilijk over het vergoeden van schade die het gevolg is van een lekkage. Men probeert een claim af te wijzen met als reden achterstallig onderhoud. Zeker wanneer u geen jaarlijkse dakinspectie laat plaatsvinden is het als particulier of bedrijf moeilijk om aan te tonen dat u er alles aan gedaan heeft om een lekkage te voorkomen. Wanneer u in de toekomst dergelijke problemen wilt voorkomen kunt u het beste een dakinspectie contract afsluiten. U ontvangt dan tevens een certificaat dat geldig is voor één jaar.

Provisorisch lekkage verhelpen bij storm en regen

Bij een storm in combinatie met zware regenval kunnen wij meestal niet direct duurzaam een lekkage verhelpen. Onze dakdekkers willen na hun werk ook weer gezond bij hun gezin zijn. Wel kunnen wij in de meeste situaties provisorisch een lekkage verhelpen, dan wel een lekkage sterk doen verminderen. Zodra de weersomstandigheden het toelaten wordt u als klant bij Hendriks Dak & Geveltechniek met de hoogste prioriteit geholpen. Zeker bij hellende daken kan het vinden van de werkelijke oorzaak van een lekkage soms complex zijn. Een lekkage kan het gevolg zijn van kapotte dakpannen en losgewaaide nokvorstpannen. Vaak zien we dat loodslabben bij schoorstenen, dakkapellen, dakramen en rookgasdoorvoeren de veroorzaker zijn. Gelukkig beschikken wij bij Hendriks Dak & Geveltechniek over ervaren dakdekkers die weten waar zij moeten zoeken.

Met spoed lekkage verhelpen? Bel 24/7 Hendriks Dak & Geveltechniek

Heeft u te maken met een ernstige lekkage? Neem dan ongeacht het tijdstip direct contact op met Hendriks Dak & Geveltechniek in uw regio. U wordt dan snel door een van onze vakbekwame dakdekkers geholpen. Voor contactgegevens raadpleegt u de rubriek contact

Overzicht diensten