Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen? Kies voor de vakman!

Zelf een lichtkoepel gaan plaatsen raden wij sterk af

Zeker wanneer u geen ervaring heeft met een lichtkoepel plaatsen raden wij u dit sterk af. In de dagelijkse praktijk maken wij de gevolgen van een verkeerd geplaatste lichtkoepel / opstand mee en dat loopt in de papieren. En dat is doodzonde, want de arbeidskosten voor een lichtkoepel plaatsen zijn laag te noemen. Bovendien heeft u zekerheid, wanneer u de werkzaamheden door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Geveltechniek Apeldoorn laat doen, dat dit goed gebeurt. Mochten er naar verloop van jaren problemen ontstaan, dan kunt u een beroep doen op een garantie van maar liefst 10 jaar.

Maatwerk offerte inclusief all-in prijs voor lichtkoepel plaatsen

Wanneer u in een woonruimte of werkruimte van een uitbouw meer lichtinval wilt hebben en ramen niet mogelijk zijn, dan is een lichtkoepel plaatsen een uitkomst. Ons advies is om eerst contact op te nemen met de expert als Hendriks Dak & Geveltechniek. Wanneer u dat doet komt eigenaar Brian Hendriks vrijblijvend bij u langs, om vast te stellen welk formaat lichtkoepel of aantal lichtkoepels op basis van uw wensen nodig zijn. Wanneer dat duidelijk is ontvangt u een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. Hierin zijn alle kosten inbegrepen en weet u exact wat de investeringskosten zijn waar u rekening mee moet houden.

Verschil lichtkoepel plaatsen op een houten of betonnen dak

De arbeidskosten voor het plaatsen van een lichtkoepel plaatsen verschillen per ondergrond. De arbeidskosten van een lichtkoepel op een houten plat dak plaatsen zijn honderden euro’s lager dan die van een betonnen dak. Houd hier rekening mee. Heeft u al een lichtkoepel en is deze aan vervanging toe? Dan liggen de arbeidskosten bij een betonnen ondergrond een stuk lager. Wanneer gekozen wordt voor dezelfde maatvoering hoeft er geen gat gemaakt te worden. Qua uitvoering kunt u in principe kiezen voor 2 soorten uitvoeringen te weten de heldere of de opaal uitvoering. Een heldere uitvoering geeft meer daglicht, maar laat veel meer warmte door. U kunt dit probleem oplossen door te kiezen voor een lichtkoepel die elektrisch open en dicht kan. Deze oplossing zorgt tevens voor een uitstekende ventilatie.

Lichtkoepel plaatsen? Raadpleeg voor het maken van een vrijblijvend oriënterend gesprek op locatie de rubriek contact 

Overzicht diensten