Lichtkoepel plat dak

Lichtkoepel plat dak plaatsen of vervangen

In de regio’s Apeldoorn Arnhem Nijmegen en Zwolle

Wilt u meer licht hebben in de uitbouw van uw woning? Een lichtkoepel maakt deze ruimte een stuk aantrekkelijker. Het is wel belangrijk, dat dit uiterst zorgvuldig door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf gebeurt. Kies daarom voor een lichtkoepel plat dak plaatsen in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle voor Hendriks Dak & Geveltechniek. Niet alleen heeft u dan de zekerheid dat dit volgens de strengste richtlijnen gebeurt. U ontvangt bij Hendriks Dak & Geveltechniek 10 jaar garantie op materiaal en dakwerk. Dat is wat u kunt noemen genieten zonder zorgen.

Waar moet u op letten bij de keuze van een lichtkoepel plat dak?

Met het oog op de komende energietransitie is het belangrijk, dat u hier vast rekening mee gaat houden. Waarom? De verwachting is, dat gasinstallaties binnen enkele jaren niet meer verkocht mogen worden en dat iedereen over moet gaan naar de warmtepomp. Belangrijk om te weten is, dat voor gebruik van een warmtepomp het energielabel van uw woning niveau B moet hebben. Anders krijgt een warmtepomp uw woning niet op de gewenste temperatuur.

Dit betekent, dat uw platte dak geïsoleerd moet worden, anders komt u niet verder dan energielabel C. Dat geldt ook voor de uitvoering en het formaat van de lichtkoepel plat dak. Kies altijd voor een dubbelwandige lichtkoepel met een dakopstand die kan ventileren. Om warmteverlies te beperken is een dagmaat van 100 * 100 cm het maximum.

Beste moment om een lichtkoepel plat dak te plaatsen

Hendriks Dak & Geveltechiek - Lichtkoepel plat dak

Het meest geschikte moment om een lichtkoepel plat dak te plaatsen is, wanneer de dakbedekking van uw platte dak vervangen dient te worden. Dat geldt ook voor het isoleren van uw platte dak. Wanneer u dat gelijktijdig doet kunt u profiteren van aantrekkelijke subsidieregelingen die door de overheid en sommige gemeenten gegeven worden. Informeer hier beslist naar bij uw gemeentehuis. Zover bekend geldt de subsidie niet voor het plaatsen van een lichtkoepel plat dak.

Bent u van plan om op korte termijn een lichtkoepel plat dak te plaatsen, uw dak duurzaam te laten isoleren en te renoveren? Neem dan contact op met Hendriks Dak & Geveltechniek voor een aantrekkelijke offerte. Voorwaarde is wel dat u woonachtig bent in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle.

Overzicht diensten