Nieuwe dakpannen kosten

Nieuwe dakpannen kosten in of exclusief dakisolatie

Voor een maatwerk offerte belt u Hendriks Dak- en Geveltechniek Apeldoorn

Zijn de dakpannen van uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Dan doet u er verstandig aan om bij meerdere gecertificeerde dakdekkersbedrijven in uw regio te informeren wat de nieuwe dakpannen kosten zijn. Wij hebben gecertificeerd onderstreept, omdat u er dan van op aankunt dat de kwaliteit van de dakwerken gewaarborgd is. Dit is belangrijk, want anders bestaat het risico dat uw dak niet optimaal gelegd wordt.

Wat is van invloed op de nieuwe dakpannen kosten?

De hoogte van de nieuwe dakpannen kosten hangt af van de keuze die u maakt.

  • U wilt een maatwerk offerte voor nieuwe dakpannen inclusief leggen
  • U wilt een maatwerk offerte voor nieuwe dakpannen, isolatie inclusief leggen

Bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak- en Geveltechniek Apeldoorn zijn dit de twee opties waar u uit kunt kiezen. Voor het opstellen van een maatwerk offerte is het nodig, dat wij de actuele status en de afmetingen van uw dak in kaart brengen. Om deze reden komt eigenaar Brian Hendriks op afspraak bij u langs om dit te doen. Wanneer hij dit gedaan heeft ontvangt u vrijblijvend een maatwerk offerte van hem. Hierin zijn alle kosten opgenomen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Juist nu verstandig om ook te kiezen voor duurzame dakisolatie

U doet er verstandig aan om ook te kiezen voor dakisolatie. Weliswaar zijn dan de nieuwe dakpannen kosten hoger, maar daar staat tegenover dat u tot wel 40% kunt besparen op uw stookkosten. De overheid en gemeenten verstrekken op dit moment hoge subsidies voor dakisolatie. Informeer hiernaar bij uw gemeente. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze subsidieregeling is, dat het isoleren wordt gedaan door een gecertificeerd dakdekker als Hendriks Dak- en Geveltechniek. Wanneer u voor ons bedrijf kiest spreken wij samen een periode af wanneer de dakwerken zullen plaatsvinden. Bij ons gecertificeerd dakdekkersbedrijf, dat actief is in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle, ontvangt een schriftelijke garantie van 10 jaar op al onze dakwerken.

Wilt u weten wat de nieuwe dakpannen kosten zijn bij Hendriks Dak- en Geveltechniek? Neem dan contact op met Brian Hendriks via de rubriek contact

Overzicht diensten