Pannendak renovatie

Pannendak renovatie kosten hangen af van staat van het dak

Wanneer te lang wordt gewacht vaak ook delen dakbeschot en loodslabben

Wanneer u in hetzelfde huis blijft wonen of een oudere woning hebt gekocht zult u ooit de dakpannen van uw woning moeten vervangen. Ook dakpannen hebben een beperkte levensduur. Afhankelijk van de kwaliteit dakpannen varieert dit tussen de 30 en 60 jaar. Wacht u niet te lang met pannendak renovatie, dan zal in de meeste situaties volstaan kunnen worden met het aanbrengen van nieuwe panlatten en dakpannen. Het wordt een ander verhaal wanneer helaas te lang gewacht is en langdurige kleine lekkages het dakbeschot hebben aangetast. De kosten zijn dan aanmerkelijk hoger.

Hoe komt een maatwerk offerte pannendak renovatie tot stand?

Om deze reden werken gecertificeerde dakdekkersbedrijven als Hendriks Dak- en Geveltechniek Apeldoorn standaard met maatwerk offertes voor pannendak renovatie. Onze werkwijze is transparant. Wanneer u ons benadert met de vraag wat de kosten voor pannendak renovatie zijn, komt eigenaar Brian Hendriks op afspraak bij u langs. Hij gaat dan de afmetingen van uw dak in kaart brengen en onderzoeken wat de actuele conditie van uw dakbeschot en panlatten is. Wanneer hij dit in kaart heeft gebracht wil hij ook graag van u weten of u uw dak, met het oog op de komende energietransitie, ook wilt laten isoleren? Als dit allemaal duidelijk is ontvangt u binnen enkele dagen een maatwerk offerte voor pannendak renovatie. Hierin zijn alle kosten opgenomen. Dus geen onkostenposten achteraf wat helaas regelmatig gebeurt. Na akkoord komen wij met een planning wanneer de werkzaamheden in principe zullen plaatsvinden.

Daarom pannendak renovatie onderbrengen bij gecertificeerd dakdekker

Houdt u van gokken en risico’s? Laat dan uw pannendak renovatie door een niet gecertificeerd dakdekkersbedrijf doen. Gaat u voor kwaliteit en garantie? Laat dan uw pannendak renovatie verzorgen door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak- en Geveltechniek. Niet alleen heeft u de zekerheid dat alle dakwerken worden gedaan door vakbekwame dakdekkers en dat er gebruik gemaakt wordt van materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Als absolute zekerheid krijgt u op alle dakwerken een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar op alle dakwerken.

Wilt u een maatwerk offerte pannendak renoveren ontvangen? Maak dan voor het opstellen van een maatwerk offerte een afspraak met Brian Hendriks van Hendriks Dak- en Geveltechniek. U weet dan binnen enkele dagen wat de complete investeringskosten zijn voor uw pannendak renoveren.

Overzicht diensten