Pannendak reparatie

Pannendak reparatie nog mogelijk of niet rendabel?

Bel voor deskundigenoordeel gecertificeerd dakdekker Brian Hendriks

Steeds meer eigenaren van woningen en bedrijfspanden schakelen Hendriks Dak- en Geveltechniek Apeldoorn in voor een deskundigenoordeel of een pannendak reparatie nog wel of niet rendabel is. Indien ja, wil men graag weten wat dan de eventuele kosten zijn. Wanneer u ons voor een deskundigenoordeel benadert, dan komt Brian Hendriks bij u langs. Hij is een ervaren gecertificeerd dakdekker en staat bekend om zijn expertise op het gebied van platte- en hellende daken en wordt om deze reden regelmatig ingeschakeld door verzekeringsmaatschappijen.

Criteria voor een duurzame pannendak reparatie

Wanneer Brian Hendriks bij u op afspraak langskomt gaat hij onderzoeken wat de actuele conditie van uw pannendak is. Zo kijkt hij niet alleen naar de dakpannen, maar juist ook naar de panlatten, het dakbeschot en loodslabben. Meestal is de oorzaak een of meerdere lekkages wanneer een beroep op hem wordt gedaan. De resultaten van een deskundigenoordeel kunnen sterk verschillen. Het komt meer dan eens voor dat eigenaren van de woning het advies hebben gekregen, dat zij hun pannendak moeten laten vervangen, terwijl de oorzaak de nokvorst, loodslabben of enkele kapotte dakpannen zijn. Ook omgekeerd komt voor. Tijdens de inspectie blijkt dat de dakpannen compleet versleten zijn en op verschillende plaatsen al voor kleine lekkages hebben gezorgd. Uitgangspunt is bij expert Brian Hendriks dat een pannendak reparatie duurzaam kan worden uitgevoerd. Wanneer dit niet het geval is, dan zal uw pannendak gerenoveerd moeten worden.

Pannendak reparatie nog mogelijk dan ontvangt u een maatwerk offerte

Blijkt uit het onderzoek dat een pannendak reparatie nog zinvol is, dan ontvangt u na afloop van de inspectie een maatwerk offerte pannendak reparatie. U weet dan precies wat de kosten zijn voor een duurzame reparatie. Wanneer nog nooit onderhoud aan uw dakpannen heeft plaatsgevonden adviseren wij u gelijktijdig om uw dakpannen te laten reinigen en te voorzien van een nieuwe duurzame waterafstotende toplaag. Ook hiervoor kunt u een maatwerk offerte ontvangen inclusief een all-in prijs. Wilt u weten of een pannendak reparatie nog mogelijk is? Neem dan beslist contact met ons op.

Overzicht diensten