Pannendak vervangen

Pannendak vervangen? Laat eerst uitvoerige dakinspectie doen!

Gecertificeerd dakdekker Brian Hendriks brengt uw dak gedetailleerd in kaart

Voordat u van plan bent om definitief voor pannendak vervangen te kiezen doet u er verstandig aan om eerst een gedetailleerde dakinspectie te laten doen. Schakel hiervoor altijd een gecertificeerde dakdekker als Brian Hendriks van dakdekkersbedrijf Hendriks Dak- en Geveltechniek in. Voorwaarde is wel, dat u woonachtig of gevestigd bent in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle. U krijgt dan een gedetailleerd en objectief dakinspectie rapport waar u iets mee kunt. Maar al te vaak blijkt een pannendak vervangen helemaal niet aan de orde te zijn en kunnen goedkopere en duurzame alternatieven het ogenschijnlijke probleem met het pannendak voor u oplossen.

Pannendak vervangen pas aan de orde wanneer het echt nodig is

Op de expertise van gecertificeerd dakdekker Brian Hendriks wordt wekelijks een beroep gedaan voor ‘pannendak vervangen’. Helaas komt het een paar keer per maand voor dat een pannendak vervangen helemaal niet nodig is, omdat de dakpannen alleen sterk vervuild zijn en er nog nooit dakpannen reinigen heeft plaatsgevonden. Door de dakpannen te laten reinigen en impregneren zien ze er niet alleen als nieuw uit, maar kunnen ze tenminste weer 10 jaar mee. Wanneer Brian uw pannendak in kaart brengt, dan zal hij voor het reinigen en impregneren van uw pannendak ook een maatwerk offerte opstellen. U kunt dan zelf een keuze maken waar uw voorkeur naar uit gaat.

Het is de hoogste tijd om voor pannendak vervangen te kiezen

Neem geen enkel risico met de dak bekleding en/of dakpannen van uw dak en laat de werkzaamheden door een gecertificeerde dakdekker als Hendriks Dak & Geveltechniek verzorgen. Niet alleen heeft u dan de zekerheid, dat de dakdekker Amersfoort uw dak duurzaam repareert en/of op de juiste wijze een nieuwe dakbedekking aanbrengt. Bij een gecertificeerde dakdekker Amersfoort als Hendriks Dak & Geveltechniek ontvangt u een garantie van 10 jaar op de dakbedekking en de werkzaamheden die door ons verricht zijn.

Andersom komt ook voor. Tijdens de uitvoerige dakinspectie wordt niet alleen geconstateerd dat pannendak vervangen hard nodig is, omdat er op tal van plaatsen al vele jaren kleine lekkages hebben plaatsgevonden. Hierdoor zijn een groot aantal panlatten aangetast en hetzelfde geldt ook voor delen van het dakbeschot. Niet alleen zal dan snel voor pannendak vervangen gekozen moeten worden, maar dienen ook de panlatten en een deel van het dakbeschot vervangen moeten worden. Ook dit komt in de praktijk helaas ook voor en dat werkt kostenverhogend.

Hendriks Dak & Geveltechiek - Zinken Dakgoot Nijmegen

Hebben derden u verteld, dat uw pannendak vervangen moet worden? Laat dan voor de zekerheid toch een dakinspectie uitvoeren door een gecertificeerd dakdekker. Blijkt dit inderdaad nodig te zijn, dan ontvangt u na afloop een maatwerk offerte. U weet dan exact waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gecombineerde dakinspectie en raadpleeg de rubriek contact

Overzicht diensten