Plaatsen van een dakkapel

Plaatsen van een dakkapel Amersfoort biedt licht en ruimte

Met een dakkapel creëert u meer woonoppervlak en daglicht op zolder

Heeft u behoefte aan meer leef- en loopruimte op uw zolderverdieping in de regio van Amersfoort, Leusden of Nijkerk, maar ziet u op tegen een ingrijpende verbouwing? Dan is het voor u wellicht de ideale oplossing om de vakspecialisten van Hendriks Dak- en Geveltechniek in te schakelen voor de installatie van een prefab dakkapel.   

Het plaatsen van een prefab dakkapel zorgt ervoor dat u uw zolder in slechts een dag kunt voorzien van meer woonoppervlak en van een verbeterde lichtinval. Omdat we bij Hendriks Dak & Geveltechniek werken met hoogkwalitatieve prefab dakkapellen die al volledig zijn voorgefabriceerd, hoeven onze gecertificeerde monteurs uw nieuwe dakkapel alleen nog maar op professionele wijze te monteren op uw dak. Een prefab dakkapel plaatsen Amersfoort scheelt ons arbeidsuren en vanwege de snelle montage heeft u nauwelijks overlast van de verbouwing! 

Plaatsen van een dakkapel

Een dakkapel biedt u verschillende extra voordelen 

U wint niet alleen extra ruimte en daglicht op uw bovenverdieping door het plaatsen van een dakkapel bij u in Amersfoort en omstreken. Een interessant bijkomend voordeel van deze verbouwing is de waardestijging van uw woning. Bovendien zult u genieten van een optimaal uitzicht via de ramen van uw dakkapel.  

Ten derde wordt ook de besparing op het energieverbruik door woningeigenaren gezien als een zeer aantrekkelijk pluspunt voor het plaatsen van een dakkapel. Omdat alle prefab dakkapellen van Hendriks Dak- en Geveltechniek zijn voorzien van isolerende HR++ beglazing, beperkt u tocht en warmteverlies via uw raam. Zo geniet u van een behaaglijke binnentemperatuur op uw bovenverdieping, én zal uw energieverbruik aanzienlijk omlaag gaan! 

Plaatsen van een dakkapel

Onze vakkennis en ervaring resulteert in een optimaal eindresultaat  

De gecertificeerde vakspecialisten van Hendriks Dak- en Geveltechniek hebben zich naast hun expertise in het renoveren en herstellen van daken ook toegelegd op het vakkundig installeren van prefab dakkapellen. Inmiddels beschikken zij over een ruime kennis en ervaring om het plaatsen van een dakkapel voor uw woning in de regio’s Amersfoort, Leusden en Nijkerk op een zeer efficiënte en vakkundige wijze te laten verlopen. En dat ziet u terug in een hoogkwalitatief eindresultaat.  

Spreekt onze transparante werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op.

Overzicht diensten