Prefab dakkapel

Prefab dakkapel maakt uw woning aantrekkelijk voor verhuur 

Zo maakt u uw zolder in Ede Wageningen Veenendaal verhuurbaar

Omdat er vanwege het tekort aan woningen tegenwoordig met name onder studenten veel vraag is naar woonruimte, overwegen woningeigenaren in de regio’s Ede, Wageningen en Veenendaal steeds vaker hun bovenverdieping te verhuren aan studenten. Op deze manier helpt men de student aan onderdak én kan men zelf maandelijks extra bijverdienen.  

Mocht u ook een huurcontract willen aangaan met een student(e), dan is het in de eerste plaats belangrijk dat u achterhaalt bij uw gemeente of u hier toestemming voor kunt krijgen. Verder bent u als u een onderverhuurconstructie aangaat ook verplicht om schriftelijke toestemming aan te vragen bij uw hypotheekverstrekker of uw verhuurder.  

Ten derde is het raadzaam te achterhalen of uw zolder wel voldoet aan de voorwaarden die De Rijksoverheid stelt voor hospitaverhuur. Om uw zolder verhuurbaar te kunnen maken, kan er een (kleine)verbouwing nodig zijn zoals het plaatsen van een extra raam of dakkapel.  

Prefab dakkapel

Met een prefab dakkapel creëert u een verhuurbare leefruimte  

Een van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor hospitaverhuur is daglichtvoorziening. Daarnaast moet uw huurder over een minimale ruimte kunnen beschikken van 12 m². Om aan deze twee voorwaarden van De Rijksoverheid te kunnen voldoen is het zeer interessant om uw zolder uit te breiden met een prefab dakkapel. Een prefab dakkapel is een voorgefabriceerde uitbouw inclusief beglazing die in slechts een dag kan worden geplaatst op het dak, waarmee u extra licht en ruimte wint. 
Met een prefab dakkapel transformeert u zonder dat er een grote verbouwing nodig is uw zolderruimte in Ede Wageningen of Veenendaal tot een volwaardige woonruimte die zeer geschikt is voor studentenhuisvesting.  
 
*Raadpleeg voor meer informatie over de voorwaarden voor hospitaverhuur de website van De Rijksoverheid.  

Prefab dakkapel

De professionals van Hendriks installeren uw dakkapel vakkundig en snel  

Wilt u ruimte winnen met een prefab dakkapel zodat uw bovenverdieping in aanmerking komt voor hospitaverhuur, schakel dan een team professionals in voor een succesvolle installatie van uw dakkapel. De vakmannen van Hendriks Dak – en Geveltechniek zijn hier de uitgelezen partij voor. Gezien hun vakkennis en ervaring kunnen zij uw prefab dakkapel Ede Wageningen Veenendaal op professionele wijze plaatsen.  

Spreekt onze transparante werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op.

Overzicht diensten