Wanneer dakpannen vervangen

Wanneer dakpannen vervangen? H.D.G.T. weet het antwoord.

Dakinspectie door gecertificeerd dakdekker geeft u maatwerk advies

Wanneer uw dakpannen er verwaarloosd uitzien betekent dit nog niet dat uw dakpannen vervangen moeten worden. Wellicht zijn ze ernstig vervuild en zien uw dakpannen er weer als nieuw uit wanneer u deze heeft laten reinigen en impregneren. Op de vraag wanneer dakpannen vervangen kan pas een onderbouwd antwoord gegeven worden wanneer een dakinspectie heeft plaatsgevonden door een gecertificeerd dakdekker als Hendriks Dak- en Geveltechniek uit Apeldoorn. Maar al te vaak blijkt dakpannen vervangen nog helemaal niet aan de orde te zijn en kunt u nog vele jaren vooruit met uw huidige dakpannen.

Onderbouwd antwoord op de vraag wanneer dakpannen vervangen?

Hoe weet u zeker wanneer dakpannen vervangen nodig is? Schakel een gecertificeerd dakdekker in voor een dakinspectie. Wanneer u in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle woont kunt u hiervoor eigenaar Brian Hendriks van Hendriks Dak- en Geveltechniek inschakelen. Hij kan voor u de actuele conditie van uw pannendak in kaart brengen en de duurzame mogelijkheden die er voorhanden zijn. Zoals reeds vermeld hoeft dakpannen vervangen nog helemaal niet aan de orde te zijn en dienen uw dakpannen professioneel gereinigd en geïmpregneerd te worden. Mocht tijdens de dakinspectie blijken dat uw dakpannen inderdaad aan vervanging toe zijn, dan wordt ook gekeken naar de staat van de panlatten en het dakbeschot. Bij langdurige kleine lekkages kunnen delen van het dakbeschot zijn aangetast. Aan de hand van foto’s kunt u zelf zien wat er aan de hand is.

Tijdens de inspectie worden door Brian Hendriks de afmetingen van uw pannendak in kaart gebracht. Hij doet dit om u concreet antwoord te kunnen geven welke opties er mogelijk zijn. Denk hierbij aan dakpannen reinigen en impregneren, dakpannen coaten of dakpannen vervangen. Afhankelijk van uw keuze kan hij u dan een maatwerk offerte aanbieden, wanneer u die wilt hebben. Samengevat. Op de vraag wanneer dakpannen vervangen kan pas antwoord gegeven worden wanneer een dakinspectie heeft plaatsgevonden.

Wilt u precies weten wanneer dakpannen vervangen? Neem dan contact op met Brian Hendriks van Hendriks Dak- en Geveltechniek via de rubriek contact

Overzicht diensten