Wat kost een nieuw pannendak per m2

Wat kost een nieuw pannendak per m2 Apeldoorn Arnhem Zwolle

Deze begrijpelijke vraag wordt vrijwel dagelijks telefonisch aan ons gesteld

Als het pannendak van uw woning of bedrijfspand hard aan vervanging toe is, dan zullen de dakpannen van uw woning vervangen moeten worden. Dit is een grote investering. Op zichzelf dus ook logisch, dat u bedrijven gaat benaderen met de vraag: “Wat kost een nieuw pannendak per m2”. Wanneer wij deze vraag krijgen voorgelegd weten wij, dat men geen enkele ervaring heeft met het laten vervangen van de dakpannen. Een concreet antwoord valt namelijk niet te geven, omdat dit afhangt van de actuele situatie van een dak. Wij vertellen dit dan ook aan degene die ons deze vraag heeft gesteld. Vrijwel altijd begrijpt men direct dat een prijs per m2 niets zegt en dat de bedrijven die op deze vraag een antwoord hebben gegeven feitelijk niet zakenkundig zijn. In vrijwel alle situaties worden wij in de gelegenheid gesteld om een afspraak op locatie te maken.

Werkwijze gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak- en Geveltechniek

Op de afgesproken datum komt eigenaar Brian Hendriks bij u langs om de actuele status van uw dak in kaart te brengen en te onderzoeken of uw panlatten en dakbeschot niet zijn aangetast. Het is namelijk waarschijnlijk dat dit in de loop der tijd wel gebeurd is. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan moeten delen van het dakbeschot en de panlatten vervangen worden. Daarnaast adviseren wij u om uw pannendak ook te laten isoleren. Deze investering verdient u snel terug, omdat de overheid en gemeenten forse subsidies geven.  Een goede isolatie kan zorgen voor een jaarlijkse besparing die op kan lopen tot 40% op uw energiekosten. Binnen enkele jaren heeft u de investeringskosten terugverdiend. Wanneer alles in kaart is gebracht ontvangt u van Brian Hendriks een maatwerk offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Dus absoluut geen onaangename verrassingen achteraf. Bent u akkoord met de offerte, dan wordt in overleg met u een week afgesproken wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Zoals u ziet heeft het dus geen enkele zin om de vraag te stellen wat kost een nieuw pannendak per m2.

Met de vraag wat kost een nieuw pannendak per m2 selecteert u bedrijven

Wanneer u van een bedrijf een antwoord heeft gekregen op de vraag wat kost een nieuw pannendak per m2, dan weet u direct dat u daar niet moet zijn. Wilt u weten wat de all-in kosten zijn voor uw pannendak vervangen? Maak dan een afspraak voor een maatwerk offerte bij Hendriks Dak- en Geveltechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle.

Overzicht diensten