Wat kosten nieuwe dakpannen

Wat kosten nieuwe dakpannen bepaalt u voor een deel zelf

Kiest u voor betonnen dakpannen of duurdere keramische dakpannen

Wanneer de dakpannen van uw woning versleten zijn en vervangen moeten worden is het logisch, dat u zich afvraagt ‘wat kosten nieuwe dakpannen’. Wanneer u woont in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle willen wij u graag een maatwerk offerte aanbieden, zodat u exact weet wat de totale investeringskosten zijn voor nieuwe dakpannen.

Hoe komt een all-in maatwerk offerte voor nieuwe dakpannen tot stand?

Om u antwoord te kunnen geven op de vraag wat kosten nieuwe dakpannen moeten wij de volgende stappen volgen:

 • Afspraak maken voor inventarisatie actuele conditie van uw dak:
  Tijdens dit vrijblijvende bezoek worden de afmetingen van uw pannendak in kaart gebracht en wordt steekproefsgewijs gekeken wat de actuele conditie van uw panlatten en het dakbeschot zijn. Zijn delen aangetast, dan zullen deze in de maatwerk offerte meegenomen moeten worden
 • Wilt u betonnen dakpannen of kiest u voor duurdere keramische dakpannen?
  Betonnen dakpannen zijn gemiddeld 25% goedkoper, maar gaan tientallen jaren minder lang mee dan keramische dakpannen
 • Uw pannendak wel of niet laten isoleren
  Energie wordt steeds duurder. Door uw dak te laten isoleren verstookt u tot wel 40% minder energie. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor ons milieu. Vanwege het grote belang worden er aantrekkelijke subsidies verstrekt door de landelijke overheid en gemeenten. U kunt hiervoor in aanmerking komen. Informeer hier over bij u gemeente.
 • Afvoeren van restafval oude dakpannen zelf doen of laten doen
  Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf kan voor u het restafval afvoeren en aanbieden bij de milieustraat in uw gemeente. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Wanneer wij antwoord hebben op deze vragen, dan kunnen wij u een concreet antwoord geven op de vraag ‘wat kosten nieuwe dakpannen’. Het antwoord krijgt u van ons in de vorm van een maatwerk offerte waarin alle kostenposten zijn opgenomen. Wilt u ook antwoord krijgen op de vraag wat kosten nieuwe dakpannen? Neem dan contact op met Brian Hendriks van Hendriks Dak- en Geveltechniek en raadpleeg de rubriek contact

Overzicht diensten